“Wind ga niet regenen”, is een poëtische uitspraak van mijn zoon toen hij vier jaar was. Kinderen hebben een grote rol gespeeld in mijn leven. Hun kijk op de dingen, die vaak zo totaal verschillend is van die van volwassenen, heeft me altijd geboeid.

Tekenen doe ik mijn hele leven al en het is dus niet toevallig dat ik docent beeldende vorming geworden ben. Een groot deel van mijn werkende bestaan gaf ik met veel plezier les in tekenen, handvaardigheid en textiele werkvormen. Nu ik meer tijd heb, houd ik me vooral bezig met tekenen maar ook met schrijven: ik schrijf teksten en illustreer.

Ik vind het spannend om te experimenteren met diverse materialen zoals pen en inkt, aquarel, kleurpotlood, krijt, collages en een combinatie daarvan. Het schrijven en illustreren van teksten, vooral van kinderboeken hebben mijn voorkeur. Lange tijd heb ik een krantje geredigeerd, waarvan ik de omslag en de lay-out ook voor mijn rekening nam. Voor verschillende gelegenheden en instellingen heb ik affiches, wenskaarten en logo’s ontworpen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn activiteiten en mijn creatieve hulp wilt gebruiken, kunt u via email contact met mij opnemen.